Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!

Rezervări

Vino cu prietenii și colegii la cel mai prietenos loc din oraș!

Sărbătorești ceva? Sau poate vreți să faceți o ședință?

Indiferent dacă surprindeți pe cineva, vreți să lansați o carte, să țineți un seminar sau să vă întâlniți foștii colegi, noi vă punem la dispoziție cafeneaua noastră fără costuri de închiriere. Vă putem ajuta cu instalație de sonorizare, microfon, proiector, internet wireless gratuit, oricât de multe prize și cea mai bună cafea organică din comerțul echitabil. Indiferent de complex se anunță a fi evenimentul tău, scrie-ne sau sună-ne și vom face tot posibilul ca să vă simțiți bine.

La Reciproc putem găzdui 30 de persoane pentru evenimentul pe care îl plănuiți, iar orarul nostru permite să vă organizați la noi și ședința de la 8:30 dimineața într-un decor inedit, și petrecerea de seară printre prieteni.

Rezervă acum

 

Security Code:

Security Image

parteneri
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei