Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!

Menus

Discover our amazing entree of delicious Italian cusine

12 lei

Deserturi vegane

Acum găsiți și deserturi raw-vegane delicioase la Reciproc. Avem diverse sortimente, foarte bune și pentru care nu trebuie să faceți compromisuri. Sortimentele se schimbă, așa că veniți la Reciproc și întrebați personalul ce vă putem oferi în acel moment.

Detalii →

22 lei

Promoție la cafea!

Cea mai bună cafea din oraș are acum un preț mai mic, ca să o bei și acasă! Vino la Reciproc, ia-ți cafeaua care îți place și bucură-te de dimineți mai frumoase. Cafea boabe Puro, ecologică, din comerțul echitabil, 1kg la 70 de lei și 250g la 22 de lei. Preț valabil până la finalul lunii februarie!

Detalii →

3 lei

Plăcinte

Cu brânză și stafide sau cu mac, plăcintele noastre sunt mereu proaspete, sățioase și merg perfect lângă un cappuccino.

Detalii →

5 lei

Tort cu morcovi

Acum la un preț mai mic! Inedit și delicios, acest desert vă ajută să vă simțiți sărbătoriți în fiecare zi, dar apelând la ingrediente sănătoase.

Detalii →


parteneri
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei