Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!

Despre noi

Principiile și echipa noastră

Bine ați venit!

Reciproc Café este o cafenea bistrou și băcănie în care puteți găsi produse de calitate ridicată.

Cafeaua organică provine din Comerțul Echitabil (Fair Trade), ceaiul și sucurile pe bază de siropuri naturale sunt produse locale, din Banat și Ardeal. Totodată, puteți achiziționa pentru acasă condimente și ceaiuri organice, produse apicole, brânzeturi maturate din lapte de capră și vacă, precum și gemuri și siropuri din soiuri tradiționale de fructe. Toate provin din lanțurile scurte alimentare, fiind produse artizanale sau manufacturate, cu o garanție de calitate ridicată, provenind din practici agricole responsabile față de mediu și față de muncitori.

Fiecare produs pe care îl veți achiziționa de la noi este însoțit de povestea sa, despre modul în care acesta a fost realizat. Suntem atenți la aceste aspecte deoarece vrem să vă propunem produse curate, despre care avem convingerea că au un impact pozitiv atât asupra mediului cât și din punct de vedere social.

Reciproc Café susține consumul responsabil, educația pentru sănătate şi dezvoltarea durabilă.
În speranța că veți fi mulțumiți de produsele pe care vi le propunem, vă așteptăm să ne mai vizitați și să participați la evenimentele noastre.

Echipa Reciproc Café

 

Reciproc Café este o iniţiativă a întreprinderii sociale Asociaţia Ecosens. Toate veniturile obținute din activitatea economică sunt folosite pentru realizarea misiunii sociale a asociației și pentru promovarea în România a consumului responsabil.
Asociația Ecosens este o structură de economie socială înființată în cadrul proiectului Sprijin Integrat Structurilor de Economie Socială.
Proiectul “Sprijin Integrat Structurilor de Economie Socială” oferă șanse egale tuturor potențialilor beneficiari indiferent de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri sau orientare sexuală, gen, vârstă etc.
Încălcarea acestei prevederi poate fi sesizată prin email la office@civitas.ro sau prin telefon la +4.0264.590.554.

No staff profiles were found.


parteneri
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei