Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeste in oameni!

100 de cadouri la Reciproc

100 de cadouri la Reciproc

În luna decembrie, Reciproc v-a pregătit un număr limitat de cadouri de sărbători prin selecția atentă a celor mai bune produse ecologice locale și din comerțul echitabil.

În această iarnă, aveți șansa de a oferi partenerilor de afaceri sau angajaților cadouri inedite, în perfect acord cu spiritul generos al sărbătorilor. Prin cadourile de la Reciproc, nu doar vă arătați aprecierea pentru partenerii sau colegii de serviciu, dar susțineți și întreprinderile sociale din care vin produsele pe care vi le propunem: dulcețuri artizanale, siropuri naturale din Harghita, miere din Valea Barcăului, vinuri ecologice din Banat sau ceaiuri din flora spontană din Crișana. Excepționala cafea ecologică de la Reciproc provine din comerțul echitabil, certificând astfel un tratament corect al muncitorilor agricoli și o plată decentă a muncii în țările în curs de dezvoltare.

 

Cum majoritatea cadourilor care pot alcătui coșurile dumneavoastră sunt produse artizanale, disponibile doar în cantități limitate, vom putea alcătui un număr aproximativ de 100 de pachete. Prețurile acestora, în funcție de componență, vor varia între 70 și 400 de lei. Livrările pachetelor comandate vor începe în 14 decembrie, în ordinea în care vom primi comenzile.

 

Pentru lista completă a produselor care alcătuiesc fiecare pachet cadou, vă rugăm să ne scrieți la vanzari@asociatiaecosens.ro sau să ne sunați la 0720.549.307.

 

Reciproc este o cafenea echitabilă, o băcănie cu produse artizanale și un bistrou cu băuturi și gustări de calitate. Aflat pe strada Mărășești la numărul 14, vizavi de Parcul Botanic, Reciproc este un loc de consum responsabil prin selecția atentă a produselor comercializate și prin participarea la o economie durabilă și orientată către oameni. Reciproc susține consumul responsabil, în contextul unei economii centrate pe om și ghidate de principiile dezvoltării durabile.

Această campanie se derulează în cadrul proiectului Sprijin Integrat Structurilor de Economie Socială (SISES), proiect co-finanțat prin Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 din Fondul Social European. Proiectul este implementat de către Fundația Civitas în parteneriat cu Asociația Centrul pentru Politici Publice din Cluj-Napoca (CENPO), Fundația NESsT România și Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Odorheiu Secuiesc.

Category

Share this with friends

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


parteneri
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei